Helmikuun helinät !

Aurinko paistaa ainakin täältä saunan ikkunasta katsottuna.  Lumet on melkein sulaneet  ja uusi hento kerros puhdasta on jälleen saatu maan pintaan.  Pakkasen puolelta suojaan, eli nollilla mennään.  Talvet on nyt sitten tätä, sanotaan joka tuutista… ei ole talvea etelässä, mutta onneksi on elämää.  Lasten puolesta eniten harmittaa, sillä  niillä riittäisi enemmän riemua lumessa, kuin kurahousuissa ja kurakasassa.

Aikaisemmin ollessani päivähoitaja 17 vuotta, muista että kuriksia pidettiin keväällä ja syksyllä, ei koko vuotta.  No onneksi lapsi sopeutuu ja leikkiä riittää kaikkiin keleihin… älä tule paha kakku, tule hyvä kakku.  Helmikuussa pitäisi pakkasen helistellä, vanhan sanonna mukaan ja kelkkojen kulkea.

Itse alkoin helistellä kaappeja siistiksi ja varasin paikan kirpputorilta, Kaarinan Ykköstien kirppis on mun kotikirppis ja siellä toivon taas tavaroiden vaihtavan onnellisille uusille omistajille. Kaikki ne ovat tärkeitä olleet, koska olen ne hankkinut, mutta pitää osata luopua ja laittaa hyvät tavarat vielä kiertoon ja jonkun muun iloksi.  Näillä mietteillä tähän päivään ja saa minulle leittaa vaikka sähköpostilla tai fb:n kautta ehdotuksia blogi aiheiksi, kirjoitellaan niistä ja vaikka taas saunasta !! Iloa päivääsi.

20150124_163109         20150124_163338

Nämä kasat ja muutamat muut lähti jo vuosi sitten tarpeeseen, kun Elena lapsenlapseni muutti omaan kotiinsa.  Onnea 1- vuotis synttäreille. t. mamma ja pappa