Kraniosakraaliterapia hoito

Kraniosakraaliterapia on tehokasta ja kevyttä terapiaa koko keholle. Soveltuu kivunlievitykseen, stressinhallintaan ja ennaltaehkäisemään kehon vammautumista.

Terapialla on tarkoitus tukea ja aktivoida asiakkaan omaa kehon paranemisprosessia. Tämän terapian avulla monet ihmiset ovat saaneet kivuttoman ja laadukkaan elämän.

Hoidon aikana asiakas kokee syvän rentoutumisen, lähes meditatiivisen unen. Tule ja tunne psyykkeen ja fysiikan harmonia. Koe energian virtaus ja synny uudelleen kehoosi. Tätä hoitoa on helppo haluta lisää.

Hoitoa voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin osittaisena terapeutin arvion mukaan.

Hoidon aikana asiakas makaa rentona hoitopöydällä. Hoito toteutetaan vaatteiden päältä. Terapeutti painaa kevyesti kuuntelevin ottein kehoa. Kraniosakraali rytmin tunnustelussa ja aistimisessa terapeutti kiinnittää huomiota sen tiheyteen, voimakkuuteen, symmetriaan ja laatuun. Hellävaraisin, kuuntelevin ottein terapeutti vapauttaa kehon hienoimmissa rakenteissa olevia jännityksiä, esteitä ja epätasapainoisuuksia. Terapia kohdentuu erityisesti pään (cranium), selkärangan, lantion ja ristiluun (sacrum) alueelle. Asiakas kokee usein terapian aikana syvän rentoutumisen, lähes meditatiivisen unen.

20161215_102724      20161215_101543