Yleinen sauna

Puhdasta saunakulttuuria Turussa jo vuodesta 1927, kurjenmäessä vuodesta 1941. Naisten ja miesten yleinen sauna avoinna perjantaisin klo 15-18.Voit peseytyä itse, mutta jos haluat hemmottelua niin pesu + pesuhieronta on ihana yleisen saunan ylellisyys.
Voit varata pesun tullessasi saunaan. Saunamaksu 15 € ja pesu 15 €

Tervetuloa

Saunapalvelut

Forum Saunassa on kaksi saunaa, pesu- ja pukuhuonetta, joissa tilat noin 20 henkilölle kummallakin puolelle. Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit. Yleisillä saunavuoroilla ei tarvitse varata paikkaa lauteilta, vaan voit saunoa vapaasti saunan aukioloaikana. Meillä ei rajoiteta myöskään saunomisaikaa. Voit käyttää vihtaa, joko omaasi tai hankkia sen meiltä. Muina palveluina vuokraamme pyyhkeitä, myymme virvokkeita, saunomis- ja peseytymisvälineitä sekä hoitotuotteita.

Pesupalvelut

Perjantaisin saunassa on myös kylvettäjä, jolta voit tilata pesupalvelua. Lisäksi on mahdollisuus pesuhierontaan.

Pesu- ja pesuhierontapalvelut voit tilata kylvettäjältä kun tulet saunaan. Niitä ei voi tilata etukäteen, sillä asiakkaita palvelemme tulojärjestyksessä. Haluamme, että otat mukaasi saunaan avoimen mielen ja annat aikaa itsellesi kaiken kiireen keskellä.

Yleinen saunaperinne on vanhaa kulttuuria, joka uudelleen lämmitettynä palvelee tämän päivän vaativaa ja arvostavaa asiakasta. Yleinen sauna sosiaalisena tapahtumana puhdistaa mieltä sekä kehoa ja on rentouttava elämys.