Turvehoidot

 

Suoturpeen hoitokäyttö on lisääntynyt viime vuosina. Turve on kansanperinteistä hoitoa, jota kansanparantajat ovat Suomessa käyttäneet satoja vuosia.

Hoitoturvetta käytetään muun muassa ihottumien, atooppisen ihon, psoriasiksen, allergisten reaktioiden, ihon ohentumien ja haavaumien hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös reumaattisien kipujen ja särkyjen lieventämiseen, verenkierrollisiin vaivoihin, diabetekseen, selluliittihoitoihin ja vaihdevuosien sekä muiden naisten hormonaalisien vaivojen hoitoon.

Turve puhdistaa, aktivoi, rentouttaa, virkistää, poistaa stressiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa.

Forum saunan turvehoitoja ovat kokovartalohaudehoidot, joihin liitetään aina ensin saunan rentouttava ja ihohuokosia avaava vaikutus. Haudehoitoon varataan aikaa kaksi tuntia ja hauteessa ollaan noin 45 minuuttia.

Toinen muoto on suuren suosion saavuttanut turvekimppasauna. Tule viihtymään ja rentoutumaan oman porukkasi kanssa, 5 – 10 henkilöä. Hoitoaika n. kaksi tuntia Turvehoitoihin sisältyy luomuvoide kasvoihin ja yrttitee. Hoitoturvetta on saatavana myös kotikäyttöpakkauksina, hauteisiin ja kauneuden hoitoon. Suon sulo terva/turvesahmpoo ja Metsän taikovoima terva/turvesaippua, ovat omassa Saunan7salaisuutta tuotesarjassamme. Meillä käytettävä turve on tutkittua ja kotimaista.

Valmistaja on Polar True, Lohja.

Turvehoidot jo vuodesta 1997

Käytä ja ihastu.