Uusi päivä, uutet sivut !

Hei Kaikki

Nyt ovat upouudet nettisivuni avautuneet.  Kiitän tosiaan kaikkia tähän sekaantuneita. Masterplanetilta on asinatuntevaa palvelua ja henkilökohtaista opastusta tullut ihan silmät ja korvat täyteen.  Mukava nähda miten it-alan ammattilaiset hommansa hoitavat.  Nyt on kaikki palvelut samasta talosta ja helpommin hallinnoitavissa, lue saat   aina tutun paikalla apuun, kun on sormi suussa!!! Joten iso kiitos !

Olen nöyränä tämän ammattitaidon edessä, mutta osaan minäkin kupata !! No nyt aloitan myös tämän oman Blokini kirjoittelun.. Pelkkää hoitosauna asiaa ei ole luvassa, joskin sauna on niin isolla sydämessäni, että sitäkin varmaan on tarjolla, mutta jos vaikka jotain hoito-ohjeita ja muuta mukavaa saadaan väliin.  Voin ottaa kantaa asioihin ja toivottavasti näen ne tapani mukaan enemmän postivvisessa valossa.

Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi seuraamaan uusia sivujani, toivon voivani hoitaa teitä samalla innolla kun olen työtäni yrittäjänä tenhyt jo yli 41 vuotta.  Kuljetaan yhdessä.  Iloa viikonloppuun sinulle.  Lämmitetään sauna 🙂

t. mervi

sauna_etusivu

Tänään yleinen sauna avoinna klo 15-18 ja yleinen turvesauna naisten puolella klo 17.30-19.30. Tule mukaan lauteilla on tunnelmaa.