Vanha vuosi / uusi vuosi

Kaksi vahvaa kokonaisuutta, joka toinen on jo melkein pulkassa,
eli juhlimista vaille valmis.  2016 oli mieleenpainuva vuosi itselleni ja koko perheelleni.
Monen ihanan ja mieliä kohottaneen tapahtuman myötä olemme onnellisia ja iloisia.
Pojan tyttäreni Elena, ensimmäinen lapsenlapsemme, pappan ykköspimu täytti 18 -vuotta,
sai, ajokortin, oli kanssamme Madeiralla, rakastui Atlantin aaltoinin ja paikka sai hänen sydämessään unohtumattoman paikan.  Lähihoitaja koulutuksen myötä hän  oli kuusi viikkoa Kiinassa opiskelemassa ja toi tullessaan tukun uusia ajatuksia, jotka mamman sydäntä lämmitti perinnehoitoja ajatellen.

Toinen suuri rakkautemme Tuuli aloitti koulutiensä ja sain osallistua vanhan ajan kuusijuhlaan pienessä koulussa ja siellä oma Lucia-neitomme toivoi  valoa ja rakkautta kaikelle kansalle.  Sitä tarvitsemme.
Kaksostytöt ovat reippaita ja pikku prinssimme sulattaa käydessään aina sydämemme.
Syksyllä jouduille luopumaan rakkaasta kissastamme.  Kalle Armas sairastui ja se oli ainut vaihtoehtomme. Kalle sai elää kuningaselämän ja hänelle oli suotava arvokas kuolema.  R.I.P: 19.9.  Surun määrää ei voi mitata, mutta sen kanssa oppii elämään.  Toisesta kissastamme Wiiru Alexandrasta tuli meidän lohduttajamme ja puolin sun toisin koitamme toistemme oloa rakkaudella ja kuiskutuksilla helpottaa.
Madeira on meidän sanoisinko kotisaaremme ja sinne olemme saaneet nyt jo viidettä kertaa matkustaa.  Tänä vuonna ystävämme olivat mukana ja miten se aina tuntuukaan kaikkine kukkinee, merenpauhuineen, vuorineen, aurinkoineen ja ystävällisien ihmisten kautta rakkaalta ja tutulta.

Koulutus, uuden kehittäminen ja Saunaterapia Merjan ja oppilaiden kanssa on työn ja tämän oman saunapolkumme ihana suola, siitä kiitän ja nöyränä uuteen vuoteen kurkoitan…. Matkalla on monta haastetta, uutta ideaa ja asiaa johon on pakko tarttua, halusi tai ei, mutta silloin on ihana huomata, että emme ole yksin vaan apua ja asiantuntevuutta on tarjolla.  Tästä kaiksesta kera ihanien asiakkaitteni ja oman upean saunatyöni olen niin kiitollinen, että sanat ei riitä kertomaan, tuskin iitä tarvitaan….

Uusi vuosi, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan, se jo nurkan takaa häämöttää, hei siellähän pihasauna lämpiää,  rakas pappa, mieheni siellä häärää ja aina niin monesta asiasta sydämellään huolehtii, kohta kuuluu mammaaaaaa, sauna on lämmin.  tuntuu hyvätä ja monta onnenhetkeä voisin laskea moneen kertaan.

Kiitos lapsista lapset, kiitos työstä asiakkaat, kiitos rakkaudesta, kiitos ystävyydestä.  Kiitoksen aihe.

Iloa, valoa ja rakkautta kaikkien tulevaan vuoteen 2017,  Onnenmuruja laskiessani voisin laskea Sinut kahdesti.

t. mervi

20161223_180531