Antoisia lukuhetkiä!

Tutustu myös saunahoitoihimme ›

Mahtavaa apua !

ti jouluk. 27 14:09:00 2022

Nyt minä osaan, iso kiitos Tagomon Erkki.  Soitin hänelle ja sielthän niitä neuvoja ja ohjeita tuli kuin isän kädestä

No se ei tietysti tarkoita, että kaiken osaisin, mutta ainakin piti heti kirjoitella toinen pätkä.
On meillä ollut hurja vuosi ja siitä olemme näin pitkälle selvinneet.  Sauna on voinut hyvin ja SaunaMamma myös nauttinut hoitamisesta.
Todella paljon olemme saaneet uusia asiakkaita ja ulkomaita myöten ovat tulleet kertomaan, että ovat kuulleet juuri tästä saunasta.  Ilolla !
HS lehteä Turun konttoria kiitän isoista mainoksista, Turun viimeinen sauna !  Tosiaankin Turun viimeinen vanhan ajan yleinen sauna ja hoitosauna.
Olen myös ajatellut ruveta tänne kirjoittamaan asiakkaiden muistoja yleisistä saunoita, missä ovat saunoneet ja siksi toivonkin teiltä kirjoituksia minulle.
Nimenomaan yleisistä sauna, ei niinkään uimahalleista, joskin sekin arvostettavaa toimintaa.
Näin säästämisen aikana olen sanonut, että kahta asiaa en hoidoissa säästä, toinen on vesi ja toinen on sähkö.  Saunat ovat lämpimät ja vettä käytetään se mikä hoidoissa tarvitaan, sillä puhtaus on kuitenkin kaikkein tärkein.  Eikä kylmässä saunassa lämpiä, vaikka kunka vihtoisi. 

Olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta ja arvostan ihmisten saunan tuomaa terveyttä ja rentoutusta, joten saunotaan jatkossakin ja huolehditaan toisistamma.  Kiitos kuluneesta saunavuodesta ja ja terveyttä vuoteen 2023.
Sauna muuttaa elämää ja Vihta sano läps !
Terveisin Mervi SaunaMamma ja Esa Pyykkki- ja Siivousvastaava

Soita Varaa aika