Saunahoidot hinnasto

Forum Saunan saunahoidot Turussa tekevät sinuun lähtemättömän vaikutuksen. On terapiasaunan montaa muotoa, kuppaus- ja turvehoitoa, vuodenaika- ja hemmotteluhoitoa, myös yleinen saunavuoro. Jokaiselle jotain, yksin, kaksin tai porukassa saapuville – tervetuloa!

Varaa aika ›

Yleinen sauna ja erilaiset saunahoidot Turussa

Yleinen sauna ja pesu, saunamaksu 15 € ja pesu 15 €, pyyhevuokra 2€

Yleisessä saunassa voit peseytyä itse, mutta valitse pesu ja pesuhieronta, kun haluat hemmottelua, ja pääset nauttimaan saunan ihanasta ylellisyydestä. Voit varata pesun tullessasi saunaan. Yleinen sauna on perjantaisin klo 15.00-18.00.

Perhesauna 30 €/hlö

Perhesaunassa on aikaa saunoa yksi tunti. Alle kouluikäiset lapset veloituksetta.

Privaattisauna 30 €/hlö

Privaattisauna 5-20 henkilöä. Minimiveloitus 150 €. Saunomisaika on kaksi tuntia. Lisätunti 100 €/sauna.

Infrapunasauna 20 €/hlö, 2-6 hlöä 15 €/hlö

Infrapunahyvinvointipussi,1-2 hlö, 40€ / hlö.

Luomusauna 75 €/hlö

Luomusaunassa saat nauttia pesusta, pesuhieronnasta, jalkakylvystä, savikasvokuorinnasta sekä vihdasta. Luomusaunahoidot lämmittävät, puhdistavat, virkistävät ja energisoivat.

Löylyjooga/äänimaljahoito 25 €/hlö

Löylyjoogaa saunassa, johon on lisätty rentouttavat äänimaljat tuomaan syvärentoutusta. Hoitoon kuuluu löylyjoogan jälkeen suihku, pesuaineet ja yrttitee. Ota mukaan vesipullo, uimapuku tai muu asu sekä pikkupyyhe. 2-6 henkilöä.

Tutustu myös terapiasaunaan, kuppaushoitoon, turvehoitoon, vuodenaikahoitoihin ja hemmotteluhoitoihin ja varaa oma aikasi!

Kysy lisää ›
Soita Varaa aika