VUODENAIKAHOIDOT

Eri vuodenajat vaikuttavat kehoomme, ihoomme ja mielialaamme eri tavoin. Forum Sauna Turussa tarjoaa jokaiselle vuodenajalle omat hoitonsa. Mikäli haluatkin nauttia talven taikasaunasta kesällä, sekin onnistuu, sillä kaikki hoidot voi tietysti tehdä myös muina vuodenaikoina. Tervetuloa nauttimaan talven taikasaunasta, porosaunasta tai kissanpäivistä!

Varaa aika ›

KEVÄTSAUNA

Kaikki vuodenaikasaunat ovat 75 €/ henkilö

Kevät

SELKÄSAUNA HOITO:
Pesu, pesuhieronta, terapeuttinen vihtominen ja selkähieronta.

Aloitamme hoidot suihkun kautta rentouttavaan saunan lämpöön. Saunassa voi käydä makuulle ja tunnelmallinen kynttilän valo tuo mukanaan rauhan.Alkulämmittelyn jälkeen teemme koko kehon pesun ja rentouttavan pesuhieronnan selkäpuolelle. Sen jälkeen pestään hiukset ja tehdään niin nautinnollinen pään hieronta. Jälleen saunaan ja saa vihtoa itse, sekä tehdään terapeuttinen vihtominen. Saunan lämmittäessä lihakset ja selän, tehdään vielä aromaattinen selän hieronta ja lopuksi nautinnollinen lepo saunan lämmössä. Autuas olo täyttää mielen ja kehon.

Soveltuu selkä-/ reuma-/ kremppahoidoksi (kenelle vaan rentouttamaan lihaksia ja oloa).

 

POROSAUNA:
Pesu, hunaja-/öljy-/kahvinporokuorinta.

Poistaa selluliittia ja lisääaineenvaihduntaa. Kaikki saunahoidot alkavat samoin rentouttavalla pesun ja lämmön tunnelmalla. Porosauna on ihoa kuoriva ja kosteuttava. Hoidossa käytetään kahvinporojen, hunajan ja öljyn yhdistelmää, jolla kuoritaan koko keho ja sen jälkeen saa mennä saunan lämpöön hieroskelemaan ja nauttimaan tuoksusta ja tunteesta iholla.


KISSANPÄIVÄT:
Puhtautta pesusta ja lämpöä Sauna rentoutuksesta, venytellään kipeät ja kireydet pois kissan lailla. Puhtaus on puoli ruokaa ja Kissanpäivissä myös pestään ja nautitaan saunasta. Hoitotuotteet valitaan aina yhteisen mieltymyksen mukaan ja saadaan näin hoidosta kaikki ilo irti. Lopuksi saunan lämmössä tehdään ohjattu venyttely ja rentoutushetki. Keho kiittää miellyttävästä rauhan ja kiireettömyyden tunteesta.

SUVISAUNAT

Kesä

SATUMAINEN HOITOSAUNA:
Vihtominen, pesu, kuorinta, naamio.

Kesän tuoksut ja tunnelmat saadaan vihtoen tai vastoen. Voidaan käyttää vaikka mitä suvivihtoja, tai kesäisiä koivuvastoja. Auringon alla paahdetut ihot saavat kosteutta ja saamme kuorittua kuivat ihot kuulaiksi ja naamiot kirkastavat ja heleyttävät kasvojen ihoa. Soveltuu kaikille, kosteuttaa, kirkastaa ja kuorii ihoa.

Uutuutena !!

KOSKETTAVA VILLAPALLO HIERONTA:
Lampaanvillasta tehdyt hierontapallot, jonka kosketus on hellä, mutta myös jättää kosketuksen tunteen.
Kokovartalo hieronta, joka aloitetaan kasvoista.
Hoidon jälkeen asiakas saa villapallon myös itselleen, kotihoitoihin.

 


PUHDISTUSSAUNA:
Oma sauna-astia tuoreista kasveista ja yrteistä. Teemme yhdessä tai hoitaja tekee saunaan puhdistussauna astian ja selostaa sen tarkoituksen. Jälkeenpäin voimme tarkastella astian ja kasvien viestejä ja näin oppia kasvien kertomaa omasta terveydestäsi. Hoito sisältää myös virkistävän jalkakylvyn ja muut hoitotuotteet.

SYKSYN SAUNAT

Syksy

ELÄMÄNSUOLA SAUNA:
Hoitoa aloitetaan energiaharjauksella, joka tehdään ensin kuivalle iholle. Sitten saunotaan ja lämmitellään. Peseydytään ja tehdään kehon kuorinta emäksisellä suolalla, kasvojen kirkastava savihoitonaamio ja virkistävä jalkakylpy. Soveltuu kaikille ihotyypeille.


SAUNAMAMMAN INTUITIO-HOITOSAUNA:
Suihkun kautta saunaan. Hoitavia pesutuotteita kauden mukaan. Upea kokonaisuus, joka hoitaa kaikkia aisteja ja mieltä.


SYYSSAUNA:
Tyrnituotteilla tehtävä kokonaisvaltainen hoito. Syyssaunan valtaa tyrnien tuoksu ja upea värimaailma. Kaikki käytettävät tuotteet sisältävät tyrniä. Shampoo, saippua, hoitoaine, kuorinta, mehu, tee. Voimakas kehoa puhdistava ja vahvistava hoito kokonaisuus.

TALVISAUNAT

Talvi

TALVEN TAIKASAUNA:
Sauna, pesu ja lämmin aromaöljyhieronta. Talvi on varmasti yksi tärkeimpiä aikoja saunoa ja nauttia lämmöstä. Erilaisilla
pesutuotteilla tuomme tunnelmaa, joka voi viedä meidät muiden vuodenaikojen muistoihin. Voimme käyttää keväisiä herättäviä tuoksuja, kesän voimaannuttavia tuotteita, syksyn väriä ja talven rauhaa. Pesujen jälkeen viemme kokonaisuuden keholle upeana rentouttavana lämpimän aromaattisen öljyn hierontana ja tuoksujen voimana tai lempeytenä, riippuen kehon tarpeista. Saa nauttia ja soveltuu kaikille.


SUKLAINEN HYVÄILYHOITO:
Suklaakookosöljyhieronta ja haudehoito. Rentoutta ja autuutta aivoille. Suihku, sauna ja pesu, jonka jälkeen suklaahieronta koko keholle ja sitten kääritään asiakas hauteeseen, jossa hoitoaika 45 min. Lepoa, nautintoa, tuoksuja. Voimakas antioksidantti hoitokokonaisuus.


KRAPULASAUNA:
Sauna, pesu, hieronta, lisäravinteet, yrttijuoma ja huikopala. Mikäs muu se sitten auttaisi krapulassa kuin sauna. Kunnon kokonaisvaltainen käsittely ja vahvistavat aineet ulkoiseen ja sisäiseen oloon. Annetaan saunan auttaa ja lopuksi tietysti kunnon huikopala ja taas jaksaa jatkaa. Sopii kaikille myös ilman krapulaa.

Soita Varaa aika